efter ett par månader..

kommer nu en uppdatering av lite av det som jag/vi pysslat med. Det har varit lite utav ett stillestånd ett tag och det är inte mycket som blivit gjort, men ett par saker har jag att visa upp! Först ut kör vi lite sockor, jag fick ett ryck när snön kom och stickade sockor till höger och vänster, har även stickat till en vän och mamma, men dom är inte fotade. Här är mina, barnens och en nalles sockor i alla fall:








Ett och annat par har det blivit som synes.. Det roliga är att dom också blivit flitigt använda! Jag håller även på med att par tabis, men dom har suttit på ett par extra stickor nu ett par månader, dom blir nog kvickt färdigstickade lagom till flip flop säsongen!

Barnen och jag har pysslat en del de senaste månaderna, bland annat pärlade vi ett luffarschack och lillkillen och jag hjälptes åt med att sy en påse till spelpjäserna!




Ett vykort också till älskade moster knåpade dom ihop med glatt humör!



Mer pyssel än så har det blivit, men fotograferingen har skett sporadiskt.. Eller.. nästan inte alls *skrattar* men vi har haft det roligt i alla fall! Till helgen väntar påskpyssel, vi får väl se om kameran kan åka fram om vi är duktiga!

En födelsedagspresent till min mormor har jag även gjort:




Hon verkade bli riktigt glad, och det var ju det som var meningen! Jag har gjort ett par nästan likadana till mig i ett ljusgult garn, men har ingen bild, kanske till nästa gång. Det var meningen att mina ljusgula handledsvärmare skulle matcha den underbart luddiga och fluffiga halsduk som jag skulle sticka.. men den sitter halvfärdig på ett par stickor här någonstans.

Sen har jag försökt komma någon vart med Gir, armarna och händerna är färdiga, benen och fotsulorna ihopsydda, men sedan kom jag och min syster på att kroppen inte var tillräckligt bra, så jag måste göra om den. Ett fåtal blommor har jag virkat också och satt på gallret vid balkongdörren. Nästa gång solen lyser ska jag ut och fota dom, det ser rätt mysigt ut faktiskt! Sen har det väl mest handlat om att mysa, fixa hemma och sånna saker. En hel del bokläsning har jag även hunnit med, jag kan rekomendera "Ängelns lek" av Carlos Ruiz Zafon, otroligt facinerande läsning!

Nu är det dags att natta mina små änglar :) Hoppas vi hörs snart igen och att nästa uppdatering inte kommer om 4 månader!

Dagens låt: ~Vitamin String Quartet - One~

Länge sen sist..

men inte blir det något långt inlägg ikväll! Kommer snart uppdatera med nya bilder mm när jag har tid, tills dess får ni nöja er med en bild av mig! Det lilla trollet Kaichou:

RSS 2.0