Kallt kallt kallt

Lite pysslande till och från de senaste månaderna. Har tagit mig i kragen och fotat lite tillslut!
Först ut, kaninerna.. chefen beställde 1, sedan fick jag beställning på 3 till. Mönstret kommer från Petra Sundbergs bok, dock står det inte med hur man virkar "juvelerna" utan dom fick jag göra på frihand.
Lillkillen har fått en tröja i färger han valde själv, började förra vintern på den och blev klar till i sommras men inte fotat förens nu, han är väldigt fin i den! Mönstret är en mix av två olika mönster jag hade köpt.
Det har blivit lite sockor stickade till delvis min vän Kattis och till min yngsta son! Mönstret från Bronwyn Loventhals bok.
Jag skulle sticka en mössa till mig, men trots att jag följde mönstret och hade rätt stickor och samma garn blev den för liten, men den passar utmärkt till äldsta sonen!
Under sommaren stickade jag en slipover till mig själv. Mönstret heter "Bramblewood" kommer dock inte ihåg vart jag hittade det.
När syrran fyllde år fick hon en liten "snarv" (petras bok) som heter Snape!
En ogilosaurus plex från en av Mia Bengtssons böcker, John fick han heta! Han flyttade kort därefter hem till min mamma som blev så förtjust i honom!
Sist men inte minst (eller jo faktiskt är den nog minst) pennan jag stickade till en korsordstokig arbetskamrat! Från boken "Mochi mochi".
Nu är det dags att jobba på att få upp värmen i denna kyla :)
Dagens låt: ~Heart of gold - James Blunt~

RSS 2.0